Livsledelse - at mestre livets paradokser

LIVSLEDELSE er en bog til ledere, der ønsker at blive bedre til at leve det liv, de drømmer om. Ledere har nemlig en indbygget risiko for at komme til at fokusere på arbejdsopgaven – at lede andre – i så høj grad, at de glemmer at lede og leve deres eget liv. 

Livet er fyldt med op- og nedture, kærlighed og kriser, fælles- skaber og ensomhed. Paradokser er et vilkår. Med livsledelse tager man løbende ansvar og ejerskab for sit eget liv ved at ba- lancere paradokserne med deres spændinger og modsatrettede krav. Livsledelse handler om at leve og ikke bare overleve, om at lade sig rive med af livet og samtidig sætte en retning og om at være forpligtet på andre og stadig varetage sine egne behov.

LIVSLEDELSE giver dig inspiration til at komme i gang med at tage vare på livet. Med udgangs- punkt i teori, eksempler og talrige øvelser viser den dig, hvor-
dan du bevarer energien og i trygt samarbejde med andre finder dine ønsker og drømme frem igen.

”En ren fornøjelse at læse. Mette Thingstrup har en sjælden evne til at bruge sine egne erfaringer og kombinere dem med den bedste viden fra teorien. Resultatet er en både inspirerende og tankevækkende bog. Den har gjort mig mere bevidst om at balancere i de paradokser, vi som ledere møder, og den har givet mig fornyet lyst til at gribe ud og tage styringen i mit eget liv.”

”Alt for mange ledere har en tendens til at negligere en af de vigtigste ledelsesdiscipliner, nemlig selvledelsen og ansvaret for egen energi. Det råder Mette Thingstrup bod på. Hun har skrevet en både inspirerende og begavet ledelsesbog fyldt med praktiske øvelser og refleksionsrum til at blive klogere og dygtigere på egen livs- og ledelsespraksis. Fokus er på ledelse af tid, kompleksitet, mod og på den livsglæde, der sikrer både resultater og relationer undervejs.”

”Kombinationen af teori koblet med udsagn fra klienter er med til at gøre bogen vedkommende og nærværende. Bogens store styrke er, at den også indeholder øvelser, der konkret hjælper læseren med at reflektere over, hvad dette ene dyrebare liv skal bruges til. Og skønt at læse en bog, der introducerer vigtigheden af playfulness i privat- og arbejdslivet – denne klangbund er essentiel i livsledelse.”

”Hvad hjælper det, at du høster ros, anerkendelser, vinder titler og får mange penge, hvis du taber dig selv og mister lysten til livet, men bare overlever? (..) Mette Thingstrup har skrevet en indsigtsfuld og hjælpsom bog om at mestre sit liv med dets paradokser, dets op- og nedture, uafvendelige kriser, men også dets sjov og glæde. (...) Du bliver uværgerligt klogere. Og måske endda gladere af at læse den." Læs resten af anmeldelsen her

Livsledelse forløb

LIVSLEDELSE for ledere der ønsker at blive bedre til at leve deres liv og tage livsledelse
Ledere skal lære at leve i paradokser og lære at træffe valg, der kan skabe klarhed. Dels fordi livet kræver det, men også fordi det giver bedre ledelse. Derfor har jeg lavet et forløb der er skræddersyet til dig, som leder der ønsker at lære at bedrive livsledelse.

Hvem kan deltage? 
LIVSLEDELSE henvender sig til dig, der ønsker at blive bedre til at leve det liv, du drømmer om. Det er særlig relevant for ledere. Ledere har en indbygget risiko for at fokusere på arbejdsopgaven – at lede andre – i så høj grad, at ledere gemmer at lede og leve jeres liv. Det foregår i en hjælpsom og inspirerende ramme som faciliteres af Mette Thingstrup, som skaber et fællesskab af ligesindede ledere. Du skal være klar til at forpligte dig på at arbejde med din egen ledelse kontinuerligt forløbet igennem. For tilmelding, kontakt info@mettethingstrup.dk, senest 1. marts. 

Vil du arbejde med din livsledelse?

Vil du arbejde med din egen livsledelse eller blive inspireret til hvordan det kan se ud? Så kom med på forløbet ‘livsledelse’ hvor du bliver ført igennem bogens temaer og undervejs får sparring og støtte til at tage livtag – alene og sammen med andre. Det sker i et forløb med individuelle sparringer og workshops. I vil være en lille intim gruppe der følger hinanden undervejs.

– For at være en god leder, skal du kunne fløjte på gangen

Læs mere

Du hjælper Ukraine bedst ved at sende penge. Så hvorfor vil vi hellere give en brugt jakke?

På en uge er vi blevet en nation af selvstændige nødhjælpsoperatører. Af Nanna Schelde DEN GRÅ FLISEGANG FORAN VILLAEN I VANLØSE er dækket af et …

Læs mere

Kontakt

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.