REFERENCER

Thingstrup Erhvervspsykologi har hjulpet både virksomher og private personer. Læs herunder hvad nogen af dem, har fået ud af mit samarbejde. Jeg tilbyder psykologisk rådgivning, coaching og terapi – både individuelt og i grupper. Målgruppen er med personer med arbejdsmæssige-, såvel som private problemstillinger.

ERHVERVSPSYKOLOGISK RÅDGIVNING

ERHVERVSPSYKOLOGISK RÅDGIVNING

Kender I det..

Til et møde i ledelsesteamet fortæller en leder om et møde som ikke gik helt som forventet, selv om forberedelsen havde været god , gik budskabet ikke ind og den efterfølgende dialog blev ikke rigtig frugtbar.
Men lederen var der ikke sammen med andre ledere, så den ledelsesmæssige sparring i teamet bliver begrænset af venlige fælles gætterier om hvad kollegaen måske skal gøre anderledes næste gang.

Men her kan videosupervisonen være en kæmpe hjælp. Ved hjælp af Mettes store og meget kompetente, saglige og altid skarpe sparring har vi med stor fordel anvendt videooptagelser af os selv i vores ledelsessituationer. Sammen med Mette har vi givet hinanden supervision på på vores præstationer som ledere og er nu blevet så gode at vi også kan gøre det alene i vores team.
Det er super lærerrigt og nu kan vi også have vores kollegers ryg, når vi ikke er til stede.

Skulle nogen være interesseret i teknikken kan Mette på det varmeste anbefales – også til dette!

Maren Holm , Enhedschef v/ Fødevarestyrelsen

I have had the pleasure of working with Mette for some years now. I can highly recommend Mette as a trusted partner for your company. Mette is an excellent psychologist good at group dynamics, working processes, leadership development and team processes. And furthermore, a dedicated colleague and great teamplayer

Lotte Lüscher, phd. og Partner v/ Clavis Erhvervspsykologi

Mette kan noget særligt ift. mennesker med stress: en kombination af styring og konkrete tiltag, så man får noget med hjem man kan gøre – samtidig med et kropsligt og groundende fokus der rækker ind i noget større og livsnyttigt. Og så har hun stor viden om arbejdslivet, der gennemgående bringes i spil, så personen får hjælp hele vejen rundt. Jeg får jævnligt mails fra meget glade klienter.

Pernille Rasmussen , Erhvervspsykolog, ejer af GrowPeople

PSYKOLOGISK COACHING AF UNGE

PSYKOLOGISK COACHING AF UNGE

Jeg havde et behov for, at lære mit temperament bedre at kende i pressede situationer, hvor handling ofte kom før tænkte tanker, hvilket altid har været et ønske for mig at træde et skidt tilbage og objektivt analysere situationen.

 Jeg mødte Mette på Zanzibar højskolen, hvor hun underviste i selvindsigt. I den forbindelse drog jeg megen nytte af Mettes faglige kompetencer til at blive coachet i ovenstående problemstilling. Jeg kunne hurtigt fornemme en faglig kompetent person med et stort engagement og passion for at lære fra sig i forhold til sin faglighed, hvor Mette har yderst anvendelige redskaber. Redskaber der kunne løse den umiddelbare problemstilling, men også i høj grad redskaber, som jeg har tage med mig i rygsækken til fremtidige problemstillinger.

 Mette er som person meget tiltalende, som bunder i hendes faglige kompetencer samtidig har hun begge ben solidt plantet i jorden. Desuden er hun yderst troværdig.

 Med Mette som coach får du en person, der brænder for at hjælpe dig, med netop dine problemstillinger. Mette kan sætte livets læring i perspektiv samt skubbe dig i den rigtige retning i forhold til identitet skabelse.

 Jeg kan på det varmeste anbefale at bruge Mette som coach ligegyldigt, hvordan din situation ser ud, så vil du få den bedst tænkelige sparring.

Stærk

Jeg var så heldig at have en coaching time med Mette, mens jeg midt i mit andet sabbatår. Jeg var stadig meget i tvivl om hvad jeg gerne ville i forhold til uddannelse. Desuden havde jeg i mange år kæmpet med ikke at føle mig helt hjemme i Danmark, da jeg i min barndom er flyttet en del rundt mellem forskellige lande.

Mette fik mig meget hurtigt til at sætte ord på nogle af de faktorer der har gjort at jeg har haft svært ved at træffe valg og føle mig hjemme. Og gennem spørgsmål og vejledning fik hun mig til, både på egen hånd men også ved at komme med inputs, at indse nogle af de problemer jeg har gået og kæmpet med. Til sidst i sessionen kom hun med bidragende teoretiske inputs, som jeg sagtens kunne se at jeg selv passede ind i. Jeg har sidenhen kunne sætte en masse ting og tanker på plads, der før i tiden har forvirret mig og ikke har virket helt rigtigt. Timen med Mette har for mig været en kæmpe øjenåbner, og jeg har indset en masse vigtige ting om mig selv, som ingen andre har kunnet få mine øjne op for.

Sara, phd. og Partner v/ Clavis Erhvervspsykologi

Mette Thingsted

KONTAKT

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.

KONTAKT MIG UFORPLIGTENDE 

Mette Thingsted

 

KONTAKT

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.

KONTAKT MIG UFORPLIGTENDE