Livsledelse forløb

LIVSLEDELSE for ledere der ønsker at blive bedre til at leve deres liv og tage livsledelse
Ledere skal lære at leve i paradokser og lære at træffe valg, der kan skabe klarhed. Dels fordi livet kræver det, men også fordi det giver bedre ledelse. Derfor har jeg lavet et forløb der er skræddersyet til dig, som leder der ønsker at lære at bedrive livsledelse.

Hvem kan deltage? 
LIVSLEDELSE henvender sig til dig, der ønsker at blive bedre til at leve det liv, du drømmer om. Det er særlig relevant for ledere. Ledere har en indbygget risiko for at fokusere på arbejdsopgaven – at lede andre – i så høj grad, at ledere gemmer at lede og leve jeres liv. Det foregår i en hjælpsom og inspirerende ramme som faciliteres af Mette Thingstrup, som skaber et fællesskab af ligesindede ledere. Du skal være klar til at forpligte dig på at arbejde med din egen ledelse kontinuerligt forløbet igennem. For tilmelding til næste forløb, kontakt info@mettethingstrup.dk.

Vil du arbejde med din livsledelse?

Vil du arbejde med din egen livsledelse eller blive inspireret til hvordan det kan se ud? Så kom med på forløbet ‘livsledelse’ hvor du bliver ført igennem bogens temaer og undervejs får sparring og støtte til at tage livtag – alene og sammen med andre. Det sker i et forløb med individuelle sparringer og workshops. I vil være en lille intim gruppe der følger hinanden undervejs.

Kontakt

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.