Coaching

Coaching er en særlig samtaleform som har et mål for øje. Jeg tilbyde forskellige former for coaching indenfor særligt temaer:

 • Coaching af ledere – eksempelvis omkring et særligt organisatorisk mål eller egen personlige karriere
 • Coaching med fokus på krop og psyke – i samarbejde med Bikram Yoga Copenhagen
 • Psykologisk coaching af unge

Coaching af ledere – eksempelvis omkring et særligt organisatorisk mål eller egen personlige karriere

Jeg tilbyder coachingforløb for ledere, iværksætter og direktører der ønsker at få hjælp til at håndtere ledelsesmæssige eller personlige problemstillinger. Coaching er en målfokuseret samtaleform, hvor vi arbejder med afdække dine mål og motivationen herfor, hvorefter vi løbende udarbejder konkrete skridt på vejen dertil. Du vil opleve at blive støttet og udfordret til at nå dit mål. Forvent at et coachingforløb ved mig vil kræve at du vil arbejde med konkrete opgaver mellem sessionerne.

Coaching i samarbejde med Bikram

Coaching med fokus på krop & psyke, samt din egen præstation

Hvis du praktiserer Bikram Yoga eller har lyst til at udforske og arbejde med din egen præstation og sammenhæng mellem krop og psyke kan du få et særlig skræddersyet forløb her.

Jeg samarbejder med Bikram Yoga Copenhagen og tilbuddet her gælder for både medlemmer af BikramCPH og andre der har lyst til at arbejde med krop og psyke både i bikram- og samtalelokalet.

Bikram Yoga er en særlig yogaform som foregår i 40 graders varme og som kræver både mental og fysisk udholdenhed og styrke. På denne måde styrker Bikram yoga både krop og psyke.

Det kan f.eks. rense ud efter en hård arbejdsdag og bidrage til at opnå mental balance. Nogle gange oplever man, at problemerne forsvinder i ’the hot room’, andre gange bliver de ved med at dukke op og forstyrrer træningen. Her kan coachingen bidrage og hjælpe til at tage hånd om de relevante problemstillinge

Problemstillinger der f.eks. kan arbejdes med:

 • Work-life balance – få skabt den rette balance i dit (arbejds)liv
 • Forebyggelse af stress – eller genopbygning efter stress
 • Mentaltræning og fokus til eliteudøvere
 • Vigtige valg i livet og næste skridt
 • Selvværdsproblematikker

Psykologisk coaching af unge

Jeg er specialiseret i at arbejde med unge og coache dem på livets vej. Jeg brænder for at være med de unge i deres livs- og overgangsfaser og hjælpe dem med at navigere heri.

De unge står i dag i en både privilegeret og udfordrende situation; der er et væld af valgmuligheder og samtidig mange forventninger de unge skal forholde sig til – og leve op til. Ungdomsårene karakteriseres af en transformation i den unges liv. En fase med potentielle udviklingsmuligheder, men samtidig også mange krav og valg, som kan være overvældende og svære selv at navigere i. Her kan en psykologisk coachingsamtale være afklarende, støttende og hjælpe den unge til at kunne tage næste skridt.

Jeg har et godt kendskab til unge mennesker gennem flere årige arbejde med at undervise og coache dem bl.a. qua arbejde på Zanzibar Højskolen. Mit arbejde med unge er karakteriseret af energi, nærvær og mod til at give dem et udfordrende skub. Jeg arbejder ud fra en eksistentialistisk tilgang og med henblik på øget mental robusthed hos den enkelte.

Baseret på mit kendskab til unge, samt egne erfaringer med at bo og arbejde i udlandet bl.a. som højskolelærer, guide og backpacker, kan jeg hjælpe til at kvalificere valget om, hvilke muligheder der er for sabbatåret og hvad der kunne være givende netop for den enkelte. De unge er ofte splittet mellem presset for at læse videre eller tage et sabbatår og eventuelt rejse ud. Jeg kan her hjælpe den unge til at finde ud af hvad og hvordan dette kan passe til dennes behov og tid.

Problemstillinger der eksempelvis kan arbejdes med:

 • Identitetskrise
 • Selvværdsproblematik
 • Afklaring af næste skridt på livets vej, f.eks. valg af uddannelse
 • Præstations- og eksamenspres
 • Angst
 • Krise – f.eks. tab af en forældre eller nært familiemedlem
 • Sabbatår – vil du gerne ud og se verden? Er du i tvivl om, hvordan og hvad

Kontakt

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.