UNDERVISNING OG KURSER

Jeg brænder for at undervise og videreformidle teori på en dynamisk og inspirerende måde. Min undervisning tager udgangspunkt i teori og kobler det tæt til praksis gerne vha. cases og deltagernes erfaringer. Desuden er undervisningsformen dialogisk og deltagerinddragende.

Jeg har gennem flere år undervist på uddannelsesinstitutioner bl.a. på Aarhus Universitet, Folkeuniversitet og Zanzibar Højskolen.

Det er vigtigt for mig at holde min viden opdateret og sikre at jeg både har den relevante teori og praksis indenfor feltet til at mit arbejde kan være af høj faglig kvalitet. Derfor samarbejder jeg med forskellige uddannelsesinstitutioner og ekstern samarbejdspartnere. Med udgangspunkt i gensidig faglig sparring og udvikling skaber og udvikler vi nye ydelser såvel indenfor undervisning som kurser.

Du kan her på siden følge med i, hvilke kurser og undervisningstilbud der tilbydes

  • Krop og psyke i balance 
  • Sommerhøjskole – for voksne 

Zanzibarsommerhøjskole (30 – 45 årige) – undervisning i personlig udvikling

Næste kursus er vores eksklusive nytårsedition fra den 27. december 2018 – 5. januar, 2019
Se det fulde program og nærmere information her

Krop og psyke i balance 

Næste kursus foregår den 3.-4. oktober, 2020 på kursusstedet Nr. Tang i samarbejde med Kirstine Ørts
Læs mere om kursets indhold og form her: Brochure – Krop og psyke

Zanzibarsommerhøjskole (30 – 45 årige) – undervisning i personlig udvikling

Næste kursus er vores eksklusive nytårsedition fra den 27. december 2018 – 5. januar, 2019
Se det fulde program og nærmere information her

Krop og psyke i balance 

Næste kursus foregår den 6.-7. oktober, 2018 på kursusstedet Nr. Tang i samarbejde med Kirstine Ørts
Læs mere om kursets indhold og form her: Brochure – Krop og psyke

Mette Thingsted

 

KONTAKT

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.

KONTAKT MIG UFORPLIGTENDE 

Mette Thingsted

KONTAKT

Den enkelte opgave vil altid blive skræddersyet i dialog med dig. Kontakt mig gerne for en uforpligtende snak om din problemstilling og behov.

KONTAKT MIG UFORPLIGTENDE